Május 21-től már élő előadások lesznek a budapesti Átrium színházban. Az első produkciót, Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabját Gyabronka József egyszeri és megismételhetetlen előadásában már a helyszínen és online is lehet követni. Ezen az estén még szűkített nézőtérrel és maszkviselési kötelezettséggel lehet részt venni.

Jegyek már kaphatók mind a helyszíni, mind az online előadásra.

Május 22-én premierre kerül sor: Háy János A bogyósgyümölcskertész fia című kamaszregényének színházi változata lesz látható az 50 fős bisztrószínpadon az Átriumban. A címszerepet – az elbeszélőt és általa az összes szereplőt – Kovács Máté alakítja, az előadást Kocsis Gergely rendezte. Az előadás 23-án és 28-án is műsorra kerül májusban.

Június 3-án és 5-én David Javerbaum Isteni végjáték. Egy este a Mindenhatóval című darabjának ősszel bemutatott magyar változatát újítjuk fel. A Mindenható szerepét Alföldi Róbert játssza, angyalai Ivanics Tamás és Kovács Máté.

Június végén mutatja be az Átrium a Mefisztó című kortárs zenés kabarét. A Klaus Mann regénye nyomán, Mikó Csaba és Kukk Zsófia színházi átirata alapján készült produkciót a társulat: Alföldi Róbert, Hartai Petra, Huzella Júlia, Nagyabonyi Emese, Péterfy Bori, Tornyi Ildikó, valamint a rendező, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatója, Urbán András jegyzi.

A színházlátogatáshoz jelenleg érvényes védettségi igazolvány szükséges, ezért az Átriumban a 2020 őszén elhalasztott előadások pótlására 2021 őszén kerül sor. A jegyek érvényesek, a pótlóelőadások listája az atrium.hu oldalon lesz folyamatosan hozzáférhető, várhatóan 2021 júliusától.

Nyitókép: Tornyi Ildikó, Alföldi Róbert és Péterfy Bori a Mefisztó című előadásban. Fotók: Lakatos Péter