A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően továbbra is megtekinthető a kortárs designtárgyakat felvonultató 360 Design Budapest online kiállítás.

Az érdeklődők amellett, hogy izgalmas design-körtúrára indulhatnak, online tárlatvezetésen keresztül nyerhetnek mélyebb betekintést az esemény mögötti elgondolásokba és a formatervezők elképzeléseibe.

Idén októberben először nyitotta meg kapuit a Magyar Divat & Design Ügynökség 360 Design Budapest kiállítása, amely a mindennapjainkat átszövő design utánozhatatlan világát tárja az érdeklődők elé.

Olyan különleges bútorok, lámpák, kerámiák, fémszálas pamutok és textiltermékek várták a látogatókat, melyek egy részét a fenntarthatóság gondolata inspirálta. De művészi kidolgozottságú, sorozatgyártásban készült darabokból sem volt hiány.

A kiállítás helyszínén bemutatott tárgyakról gömbpanorámás és 3D-felvételek is készültek, hogy azok a nagyközönség számára is bárhol és bármikor elérhetőek legyenek.

A magyar design iránt érdeklődők így akár a kanapén ülve is megtekinthetik az Adamlamp, a Codolagni, az Error n’more, a Hannabi, Kele Sára, a KOMONKA, Lakatos Ábel, a LumoConcept, Miklósi Ádám, az Oleant, a Paper Up, a Planbureau, a Plydesign, a Position Collective, a RAWfiction, Regős Anna, a Sixay, a Socowoo, a Studio Nomad és Ungár Fanni termékeit.

A fizikai kiállításhoz képest számos újdonságot tartogat a platform. A magyar tervezők munkái mellett négy nemzetközi tehetség, a cseh Master & Master, a szlovák Crafting Plastic!, a lengyel Phormy és a Máltán alkotó Anna Horváth tárgyai is helyet kaptak az oldalon. Így nemcsak a kortárs design világa elevenedik meg az érdeklődők számára, hanem Európa designipari kulturális gazdagsága is.