fbpx

Online előadásokkal és családbarát programmal vár a Tomcsa Sándor Színház

A székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház április 14. és 18. között online térre készült színielőadással, bábszínházzal és zenés népmesei előadással várja a család minden tagját.

Újra látható lesz a Tomcsa Sándor Színház első online térre készült előadása, a Beckett Rövidek Zakariás Zalán rendezésében. Az online előadás ide kattintva lesz megtekinthető román nyelvű felirattal április 14-én, szerdán este 19 órától. A Beckett Rövidek április 15-én 19 óráig  lesz elérhető a felületen.

Hol volt, hol nem volt, a Hargitán innen, Udvarhelyszék közepén, egy székely kapu szegletén élt egy derék legény és a takaros felesége…

– avagy április 17-én, szombaton 11 órától kicsik és nagyok egyszerre lehetnek tanúi az első székely bábhős megszületésének a Rengeteg Ábel és Kürtös Kata kalandjai bábjátékot követve.

A 12 éven felülieket a  Béka-királykisasszony várja árpilis 18-án, vasárnap 18 órától. A kétszeresen díjazott előadást Kolozsvári Grandpierre Emil és Benedek Elek meséi nyomán írta, rendezte és játssza Lukács Emőke. A zenéjét Pásztor Márk és Pál Attila színművészek írták.

Nyitókép: Rengeteg Ábel és Kürtös Kata kalandjai, fotó: szinhaz.ro

A rovat további cikkei