November 15-én online bejelentkezéssel és a közönségdíjak átadásával fejeződik be a Kiscelli Múzeum 14 ország 152 dizájnerét, ékszertervezőjét, képzőművészét bemutató tárlata.

Az összművészeti rendezvénysorozat a közönségdíjak kihirdetésével és Góbi Rita kortárs táncművész Szegő Dávid dobszólójára improvizált táncperformanszáról készült film vetítésével zárul.

A Határtalan Design kiállítás záróeseményén kerül sor a két közönségdíj kihirdetésére is.

Az Art’otel Budapest Park Plaza egy külföldi kiállító részére két főre, két éjszakára szóló utalványt ajánlott fel, egy magyar tervező és partnere pedig a Hungest Hotel valamelyik magyarországi szállodájában tölthet két éjszakát.

A járványügyi helyzet ellenére a
kiállítás rekordszámú érdeklődött vonzott. A közönségdíjas tervezőkre leadott
szavazatokért a kiállítás szervezői négy kisorsolt látogatót jutalmaznak a
kiállító alkotók, Kesserű Andrea és Fazekas Valéria, valamint az Eventuell
Galéria és a Palmetta Galéria által felajánlott, egyenként 15.000 Ft értékű
utalvánnyal.

A tizenöt éves múltra visszatekintő Határtalan Design kiállítás a története során első ízben, a budapesti eseményt követően, szűkített formában 2021. májusában Pozsonyban az Umelka Galériában, majd ezt követően Bécsben a designaustriában lesz látható.

A projekt honlapján filmek, blogposztok és más különleges tartalmak mutatják be a kiállítást azok számára, akik személyesen nem tudták megnézni. Emellett immár közel 500 alkotó és támogató partner munkáival is megismerkedhetnek az oldalra látogatók.

Az esemény linkje itt érhető el.

Nyitókép: Határtalan Design, fotó: Villányi Csaba