Heti rendszerességgel szerdánként online előadásokat, koncerteket terveznek Stream szerda címmel. Több kamerával és hangtechnikus segítségével közvetítik élőben a 18 órakor kezdődő produkciókat. A streamek linkjei az intézmény Facebook oldaláról lesznek elérhetők.

Az események felvételei másnap felkerülnek az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. YouTube csatornájára, így azokat később bárki vissza tudja nézni.

A november 25-én induló sorozatban olyan jól ismert, helyi előadók szerepelnek majd, mint Hevesi Imre, a Pernahajder Campbell, a Royal Dixieland Band, Téglás Ferenc és Zenakara, Patyi Zoltán, gyermek előadásával Pepe Manó, a Hanta Banda Zenekar, a Bizseri Bábcsoport és megtekinthető lesz élőben a Calliope színjátszókör előadása is.

Az élő események mellett előre rögzített produkciókkal is jelentkezik a gyulai művház, a rendszeresen programjaikon szereplő művészek heti két-három alkalommal mondják el kedvenc verseiket.

A közművelődési intézmény munkatársai emellett két ismert helyi fotós, Bánfi Barna és Bagyinszki Zoltán Gyuláról készült galériáját a Vigadó üveg körfolyósán helyezték el, így aki a Göndöcs-kertben teszi napi egészségügyi sétáját, megtekintheti a kiállítást a művelődési központ kötelező zárva tartása alatt is.

A fotón a Royal Dixieland Band.