A Szívszakadtigot eredetileg 2017-ben mutatták be a Szkénében.

Az előadás hűen képviseli Pintér Béla főbb stílusjegyeit, azt, hogy a legelszálltabb gegektől zseniálisan adagolva juttatja el a nézőt a katartikus és vérfagyasztó tragédiáig. Az előadás egyaránt elnyerte a THEALTER közönségdíját és a Színikritikusok legjobb férfi epizódszereplőknek szánt díját is. Ez utóbbit Friedenthal Zoltán érdemelte ki, aki két szerepben is brillíroz a produkcióban.

Az előadás felvétele december 6-án és 9-én lesz elérhető este 7-től egészen éjfélig, így még kezdés után is be lehet csatlakozni. Az előadást a FILMWORKS rögzítette négy kamerával, így kifejezetten minőségi élményre számíthatnak a nézők.

A jegyvásárlás már most is elérhető a Jegy.hu online rendszerén keresztül. Ugyanitt több mint száz produkció érhető el, köztük olyan népszerű budapesti színházak előadásai is, mint az Átrium, a Pesti Magyar Színház vagy a Budapest Bábszínház, neves vidékiek, mint a Pannon Várszínház vagy a Békéscsabai Jókai Színház, de ugyanitt megnézhetjük a Zeneakadémia, a Tudományos Stand Up, a Budafoki Dohnányi Zenekar vagy éppen a Fővárosi Nagycirkusz és Boggie produkcióit is.