Ősszel újraindul a Budapest Film programsorozata a Puskin moziban. Minden szombaton és vasárnap filmvetítések, bábelőadások, koncertek várják a családokat.

Gryllus Vilmos ősszel és télen is elhozza gitárját, érkezik a Kolompos, és karácsonykor a Rutkai Bori Banda rakja zenés ajándékát a fa alá. A Nefelejcs és a Fabula bábszínház két-két produkcióval készül a Kuckóba, és ebben az évadban bemutatkozik be a Pagony Kiadó és a Jurányi-ház közös mesesorozata is két előadással: októberben Rezes Judit és Szabó Győző Boribonról és a 7 lufiról, Tenki Dalma és Georgita Máté Dezső a hisztis királykisasszonyról mesél.

A Legkisebbek mozijának kínálata bővült a 2022-es őszi–téli évadra. Mások mellett vásznon hősködik a Mancs őrjárat, a kuflik, elvarázsol A tenger dala, megnevettet A kis kedvencek titkos élete, a bátrak beiratkozhatnak a Mágikus állatok iskolájába – de természetesen az olyan magyar klasszikusok sem maradhatnak ki, mint a Vili, a veréb, a Szaffi, a Lúdas Matyi, a Bogyó és Babóca és a Lengemesék.

Nyitókép: Szabó Győző és Rezes Judit a Boribon és a 7 lufi című darabban. Fotó: Szokodi Bea