A Kiscelli Múzeumban látogatható a régió egyik legjelentősebb, tizenöt éves múltra visszatekintő, független kiállítása és összművészeti rendezvénysorozata, a Határtalan Design. A kiállításon 14 ország több mint 140 dizájnere, ékszertervezője és képzőművésze képviselteti magát.

A cseh,
dán, észt, holland, lengyel, magyar, német, olasz, osztrák, portugál, román,
spanyol, svájci és szlovák alkotók munkáit tárlatvezetéseken ismerhetik meg,
amelyekhez kortárs zenei programok is kapcsolódnak.

A Határtalan Design kiállítás alapító kurátorai Szigeti Szilvia Ferenczy Noémi-díjas textiltervező és Radnóti Tamás belsőépítész kiemelten fontosnak tartják a különböző művészeti ágak alkotói közötti kommunikációt. Ezt erősítik a zenei programokkal felvezetett kurátori tárlatvezetések is Az összművészeti élményt kínáló alkalmak során a résztvevők személyesen megtapasztalhatják a kortárs művészeti ágak termékeny egymásra hatását.

Negyedórás zenei program, majd  tárlatvezetés lesz október 24-én, szombaton Szigeti Szilviával és Radnóti Tamással, a kiállítás alapító kurátoraival. Közreműködik Szűcs Péter klarinétművész. Regisztrálni itt lehet.

Szintén zenei program és tárlatvezetés várja az érdeklődőket november 7-én Szigeti Szilviával és Radnóti Tamással, ezúttal Hencz Kornél, Láposi Dániel, Matei Dániel és Siptár Bence, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ütőhangszeres hallgatóinak közreműködésével. A regisztrációs űrlap itt található.

A programokon a járványügyi helyzet miatti maximális létszám 25 fő. Belépés érvényes múzeumi jeggyel. További információk ezen a honlapon találhatók.

Fotó forrása: a Határtalan Design Facebook oldala