A 3K Kaszásdűlői Kulturális Központ legnépszerűbb programjait online juttatja el az érdeklődőkhöz: Pál Feri atya, Czutor Zoltán, Csuja Imre, Peller Anna és Peller Mariann élő adásban köszönti azokat, akik lelki táplálékra és szellemi felüdülésre vágynak a karácsonyi ünnepek után.

A sorozat első adásában december 27-én az ország egyik legnépszerűbb római katolikus papja és mentálhigiénés szakembere, Pál Feri atya tart előadást. A Lelki fröccs témája ezúttal a múlt, a jelen és jövő kapcsolata, vagyis az, hogy miként válhat erőforrássá a múlt, és hogyan alakítható szabadon a jövő.

A következő adásban Csuja Imre és Czutor Zoltán sajátságos irodalmi és zenei egymásra találásának lehetünk tanúi Megszólít a lélek – Csend és üvöltés címmel. A két művész közös estjén december 28-án olyan klasszikusokat hallhatunk, mint Babits Mihály Jónás imája című költeménye, az egykori Nyers zenekar Fényre csúnyuló lányok című opusza vagy a Belmondo Szabadon című slágere.

A sorozat harmadik, befejező epizódjában december 29-én hazánk egyik legismertebb testvérpárja, Peller Anna és Mariann mesél arról, milyen keserves küzdelmet folytattak egykor a tükör és saját maguk ellen, míg végül megszerették magukat. Abból a pozitív energiából, motivációból és támogatásból szeretnének átadni ezen az estén, amit az önelfogadás útján maguk is kaptak.

Fotó forrása: 3K