haiku-500x350-500x350

Saját műveket (esetleg fordításokat?) várnak, közöletleneket. Terjedelmi megkötés (?darabszám?) voltaképp ? nincs. A tematikusság ? kötelező, a téma: rózsa.

Forma: haiku, haibun (haibun: rövid prózában kibontott haiku, prózai haikuutazás).

Ne érezze magát kirekesztettnek azonban az sem, aki a haiku japán ?testvéreinek? valamelyikébe formálja impresszióit! Szabad a pálya, pusztán ezen alkotásokkal publikálási szándékaik szerint később foglalkoznak.)

A határidő 2017. február 15-e, hogy a beérkező művek legjavát a Napút folyóirat márciusi számában már közzé is tehessék.

A tavasz folyamán módot találnak arra, hogy a pályamunkák beküldői közül sokan személyesen is találkozhassanak egymással a kiírók által biztosított helyen, ahol közönség előtt olvashatják fel sikeres alkotásaikat. (Ezért is kérik a minél pontosabb lakáscím, e-mail cím és telefonszám megadását!)

Küldésre fel!

A ?pályázathoz? jelentkezési lap nem tartozik, nevezési díj nincsen. A pályamunkákat személyesen a szerkesztőségben, elektronikus úton (online.naput@gmail.com; szon46gy@gmail.com vagy postán (cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 6.) fogadják a szerző elérhetőségeinek megjelölésével.

Információ:

Szondi György (Napút)

06 30 511 3762

naputonline.hu