Levélhullás van, emberősz – Balázs Béla: Lélek a háborúban

A pályázati kiírás középiskolások számára:

Nézzétek meg a Petőfi Irodalmi Múzeum ?Maradni szégyen, veszni borzalom? ? Magyar írók az első világháborúban című kiállítását, kutassatok a kiállítás részleteiben és készítsetek magatokról olyan szelfiket a számotokra fontos kiállított műtárgyak és installációk között, amelyek segítségével értelmezitek a kiállítást. Az összegyűlt képekből szerkesszetek (zenés, képaláírásos stb.) tárlatvezetést (filmet, videót).

Kep_pimhu
Forrás: pim.hu

Munkátokat 2015. december 15-ig kérjük, töltsétek fel a Youtube-ra és kérjük, küldjétek el a linket és a jelentkezési lapot a muzeumped@pim.hu címre. A tárgy mezőbe kérjük a TÁRLATVEZETÉS szót beírni. A legjobb munkákat honlapunkon közzétesszük, az első helyezett csoport vagy osztály ingyenes belépőt kap a 2016-os Múzeumok Éjszakájára. A második és harmadik helyezettek féléves ingyenes belépőt nyernek a PIM kiállításaira.

A versenyre 3-5 fős csoportok, osztályok jelentkezését várjuk. A résztvevő csapatoknak és osztályoknak az év végén, még decemberben uzsonnával egybekötött szakmai beszélgetést és ünnepélyes eredményhirdetést tervezünk.

Várjuk a pályamunkákat!