fbpx

Pennád a klaviatúrád

A vezető szerepet a médiapiacon jó ideje az online platformok uralják. És az online újságírás. Ha szeretnéd magadat a kedvenc platformjaid szerzői között látni, jelentkezz a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. ősszel induló online újságíró képzésére.

A Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. az ősszel újabb képzési évfolyamot és szemesztert indít. A színvonalas médiaszakmai munkára való alkalmasság és tudás megszerzésének leghatékonyabb módja az egyéni tehetséggondozásra épülő felkészítés. Erre a módszertani alapra épül a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. minden programja, így az online újságíró-képzés is.

Az újságírás XXI. századi formáit az online térben való folyamatos jelenlét uralja. Az éterben sugárzott tartalmak a sajtóműfajok teljes spektrumát lefedik, az írott anyagoktól a videós és rádiós tartalmakig. A nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. alapozó újságírás tehetséggondozási programjában résztvevők több szakirányon folytathatják a felkészülést: tapasztalataink szerint a legtöbben az online újságírást választják. Részben komplexitása, másrészt a piaci igények, harmadrészt a fiatal generáció kommunikációs szokásai indokolják az online újságírás program népszerűségét.

A tanulmányok megkezdésének egyik feltétele az alapozó újságírás program elvégzése vagy releváns médiaszakmai tapasztalat.

Az online újságírás program időtartama: 18 hónap
Átlagos csoportlétszám: 10-15 fő
További információ és jelentkezés: Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft.

A rovat további cikkei