bestf2018_1

Az egyedülálló helyszín igazán hiánypótló, mert anélkül, hogy nyakunkba kéne venni Budapestet, napközben egy olyan arcát is megcsodálhatjuk, amellyel még biztosan nem találkoztunk. A különleges atmoszférájú városnéző bulibárka a fesztivál ideje alatt a ?Sziget-kikötőben? veszi fel utasait és szeli át a fővárost, miközben neves sztárfellépők garantálják számukra a hangulatot.

Ahol korábban Alle Farben, GusGus vagy a Gorgon City hozta lendületbe a közönséget, ott idén Sigala, Worakls és Karotte veszi át a DJ-pult kormánykerekét. A zenei változatosságra is készültek a szervezők, így a tematikus napok között válogatva kihajózhatunk az R’n B, techno vagy drum’n bass fellépőink kedvenc ritmusaira. Közel egy héten keresztül, napi 1000 partymatróz lép az Európa hajó fedélzetére, hogy már déltől belecsapjanak a koncertek kavalkádjába.

Természetesen itt sem kell a kiszáradás miatt aggódni, hiszen hat pult várja a szomjas tengerészeket. A partihajón bárki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódást, legyen az egy hatalmas buli a fedélközben vagy babzsákos chillezés koktélszürcsölés közben.