kiallitas_Jelky_Deak17_Galeria
A #Jelky kiállítás egyik munkája
Forrás: Deák17 Galéria

#JELKY címmel nyílt meg a Deák17 Galéria új tárlata, ahol a hashtagekkel ellátott alkotások egy virtuális hálózat részeivé válnak, ami az iskolában jelenlévő szinergikus kapcsolatok mentén szerveződik. Egy számítógépes programnak köszönhetően ez a virtuális hálózat egy vizuálisan megjeleníthető gondolat-térképpé alakítható, amelyről leolvashatók ezek a kapcsolatok.

A kiállítás az iskolában jelen lévő, egymásra ható kapcsolatok alkotásokban megmutatkozó lenyomatait mutatja be. A kiállításon divat- és stílustervező, textilműves- és jelmeztervező diákok legizgalmasabb, legsikeresebb munkái szerepelnek.

foglalkozas_Arti_lakast_keres_Deak17_Galeria
Az ARTI lakást keres foglalkozás
Forrás: Deák17 Galéria

A kiállítással egyidőben új múzeumpedagógiai foglalkozásokat is indít a galéria. Az ARTI lakást keres program a 7-10 évek diákoknak, míg a március 12-től induló Budapesti Barangoló a 10-14 éves iskolásokat sszeretné megszólítani. A kisebbek az egyórás foglalkozáson ARTI új otthonát tervezhetik meg, míg a nagyobbak a program során bebarangolják Budapestet, és megismerkednek a város néhány fontos nevezetességével.

Jelentkezni a muzeumpedagogia@deak17galeria.hu cemail címen lehet.