rulied2
A Ruiled by casa d’oro legújabb ékszerkollekciója a Generation

A májusi WAMP-on mutatja be Rulied by casa d’oro legújabb ékszerkollekcióját a Generationt, amelyet a generáció-elmélet ihlette, legfőképpen az X Y és Z generáció különbözőségei. A generáció-elmélet arra hívja fel a figyelmet, hogy az informatikai forradalomnak köszönhetően az egy időben egymás mellett élő generációk nagyon különböző életstílust és kommunikációs világot mutatnak. A kollekció nem a különbözőségeket emeli ki, inkább arra buzdít mindenkit, hogy törje át a generációs skatulyákat, korlátokat és legyen nyitott a világra. Minden darab 925 ezrelék finomságú, sterling ezüstből készül különböző felületkezeléssel ellátva.

Blanche fantázianéven a Budapest Central European Fashion Weeken debütált legújabb AGNESKOVACS darabokat a magasba törő hegyek inspirálták. A fenséget sugárzó hegyek, az állandóság és a stabilitás ősi szimbólumai azt az örökérvényűséget testesítik meg. Ez az időtlenség és nőies határozottság jellemzi az Blanche kollekció táskáit, amelyek különlegessége a kúp alakú formában és a hófedte ormokat idéző anyagváltásban rejlik. Blanche az örökösen hófedte Mont Blancra utal, amit a helyiek ?La Dame Blanche?-nak, azaz Fehér Hölgynek is hívnak. A Blanche táskák fekete, pezsgő, illetve – limitált darabszámban – napsárga árnyalatban elérhetőek.

agneskovacs
Kovács Ágnes táskáit a Mont Blanc hegycsúcs ihlette

Ilyés Juli legfrissebb kollekcióját a Game of Thrones sorozat ihlette, az ékszerek elnevezése, anyaghasználata és formavilága is utal a film karaktereire. Újdonság, hogy a magyar designer ezúttal acél felhasználásával készítette ékszereit, így a hangsúlyos ékszerek, funkciójukat tekintve is jól működnek, hiszen a könnyű orvosi acél viselése kényelmes és nem allergizál. A frissen végzett ötvöstervező ezüstből is elkészíti a darabokat, és más, élénk színek közül is választhatunk.

ilyesjuli_3
Ilyés Juli ékszereit a Trónok harca ihlette

A Pankotai Leather műhely 1999 óta foglakozik egyedi tervezésű és kivitelezésű bőr öltözék, egyéb bőr kiegészítők előállításával. Termékei a legjobb minőségű európai bőrökből készülnek, amelynek során minden munkafolyamat kézzel készül. Bőrtermékei három kategóriában készülnek: a PANKOTAI CLASSIC a legújabb divatnak megfelelő, elegáns letisztult formákat képviseli, a PANKOTAI FOLK a magyar minta motímumaiból merítkezik, és a tradicionális kézműves hagyományokon alapuló mindennapi hordható darabokból áll, a PANKOTAI HUNTING-ot pedig kiváló alapanyagokból készült, tartós, minőségi vadászati kiegészítők és praktikus megoldások jellemzik.