egri_csillagok
Idén új rendezésben láthatjuk a Egri csillagok musicalt.
Fotó: Nemes Róbert

A gazdag és színes repertoár gerincét a hagyományoknak megfelelően ezúttal is az Országos Operett és Musical Fesztivál alkotja, amelyen az elmúlt színházi évadban a szervezők által legjobbnak ítélt produkciók láthatók.

Két előadás, a Sybill és a Luxemburg grófja is látható lesz az Agria Nyári Játékok színpadán. Az idei Rákóczi-év előtt tisztelegve saját produkcióként állítják színpadra a Fejedelem című történelmi musicalt június 26-án.

sybill-01
A Sybill is szerepel a programkínálatban
Forrás: agriajatekok.hu

Emellett vígjátékok, bohózatok, zenés játékok, gyermekelőadások, táncprodukciók, valamint koncertek is szórakoztatják a közönséget a város három helyszínén. Fellép többek között Charlie, majd élő koncertshow-t adnak elő magyar előadók az ABBA legnagyobb slágereiből.

A korábbi 16-ról idén 18-ra bővül a gyermekelőadások száma, amelyek között két bemutatót is terveznek. Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából pedig a költőről szóló, neki emléket állító estet tartanak.

A vár színpadán, 20 év után új rendezésben, szereplőkkel, dalokkal és szövegekkel láthatják-hallhatják az érdeklődők az Egri csillagok című történelmi musicalt.