Miklosa_Erika_foto_EmmerLaszlo_r
Miklósa Erika
Fotó: Emmer László

Július 5-én 20 órakor Zenegyerekek címmel rendezik meg az első nyári Képmás-estet, ahol Miklósa Erika operaénekesnővel beszélget Szám Kati, a Képmás főszerkesztője. Az est témája: hogyan szerettessük meg gyerekeinkkel a zenét, hogy az erőforrássá válhasson az életükben? Mit tegyünk, hogy a zenélés öröm maradjon, és hogyan egyengessük útjukat, ha átlagon fölüli tehetséget kaptak? Hogy látja mindezt Miklósa Erika ? az előadóművész, a tehetségkutató zsűritagja és az anya?

Blablabla...4_r
 

Augusztus 23-án 20 órakor Blablabla ? a kapcsolat megszakadt címmel rendezik meg a Képmás-estet. A program első felében a Székesfehérvári Balett Színház Blablabla című táncnovelláját láthatják a nézők, az előadás korunk emberének kommunikációs zavarairól szól.

A tizenöt perces táncjáték után Szám Kati beszélget Kozma-Vízkeleti Dániel szakpszichológussal és Csáky-Pallavicini Zsófia klinikai szakpszichológus és családterapeutával. Az est témája: pörgetjük az oldalakat, csetelünk, posztolunk, lájkolunk, folyamatosan kommunikálunk és kapcsolatban vagyunk. Legalábbis online. És közben mi történik a kinti, fizikai világban és az emberben legbelül? Van kapcsolat?