stephen_sachs_valodi_hamisitvany_original_129282_600x400.png
Stephen Sachs: Valódi hamisítvány

Június 20-án este Hernádi Judit és Kern András játékát láthatja közönség Stephen Sachs Valódi hamisítvány című vígjátékában, Valló Péter rendezésében. Az Orlai Produkció szervezésében még két előadás érkezik Pécsre: Benedek Miklós frissen bemutatott rendezése, a Riviéra, Kovács Patríciával a főszerepben, továbbá Woody Allen komédiája, a Férjek és feleségek.

Emellett fellép a L'art pour l'art Társulat Mintha elvágták vol című estjével, a Veres 1 Színház Vajda Katalin Anconai szerelmesek című művével, valamint Ivancsics Ilona és Színtársai Molnár Ferenc békebeli hangulatú vígjátékával, az Olympiával. A Pécsi Nyári Színház műsorán a Boldog születésnapot! avagy Hatan pizsamában, a Kaviár és lencse, a Nicsak, ki lakik itt?! és a Nő a tét! című produkciók is szerepelnek.


vajda_fabri_anconai_szerelmesek_original_127463_600x403.png
Veres1Színház: Anconai szerelmesek

A szabadtéri színpad idei vendége lesz még Gesztesi Károly, Beleznay Endre, Gergely Róbert, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Schruff Milán, Szabó Kimmel Tamás, Ullmann Mónika, Egyházi Géza, Csengeri Attila, Nyertes Zsuzsa, Ivanovics Ilona, Ábrahám Edit és Várkonyi András.

A Káptalan Kert a színházi előadások mellett népszerű magyar zenekarok akusztikus koncertjeivel, kertmozival, nyáresti kerti partikkal és "fröccsligettel" is várja az érdeklődőket. Az első koncertet a Margaret Island adja június 28-án.

A Pécsi Nyári Színház működtetője 2019-től a Pécsi Balett Nonprofit Kft.

További részletek a www.pecsinyariszinhaz.hu oldalon találhatóak.