Stand-Up Tragedy ? jópofáskodásmentes monológok

Szöges ellentéte mindannak, amit Magyarországon stand-upként megismertünk.
? öncélú poénkodás
? közönséggel való összekacsintás
? sztereotípiákon való röhögcsélés
A Stand-Up Tragedy az egyéni világlátásra, a szokatlan összefüggésekre és analógiákra épülő személyes, szenvedélyes monológ. Intellektuális provokáció. A célja, hogy olyan nézőpontokból reflektáljon a környezetére, ahonnan más nem képes, addig feszítse a határokat, amíg lehetséges.
A Stand-Up Tragedy mindenkié. Közérdekű, közérthető és közvetlen.
A Stand-Up Tragedy nem vicces, hanem katartikus.

Egy kis ízelítő Gödri Bulcsu előadásából:

Pápai Zsanett ? Kis Dávid Duo

?Így még senki nem adott elő Leonard Cohent, Bob Dylant vagy Nirvanát, és nem is fog soha többé.?- írta a FÉLonline Pápai Zsanettről, akinek ?jelenléte és gesztusai egy pillanatig sem válhatnak erőltetetté, mert mindig elmerül az adott és egyedüli pillanatban. Van, hogy egyszerűen csak tündéri; van, hogy úgy szenvedélyes, ahogyan az legendás magyar dívák sajátossága; és van, hogy olyan, hogy ha kivennénk alóla a zenét, akkor a csupasz hangjával és az egész kisugárzásával beleillene akármelyik David Lynch-filmbe.?
A korábban Párizsban jazzénekesként és festőművészként is ?működő? Pápai Zsanett Magyarországon néhány éve vált ismertté. Formációiban a jazz standardek közvetlen és expresszív előadásán túl a lehető legkülönbözőbb zenei világokból (a mainstream poptól a protest songokon át a grunge-ig) származó dalokat tud homogén és személyes formanyelvére fordítani.
Ez alkalommal Kis Dávid gitárkíséretével szólalnak meg Zsanett kedvenc popdalai. Loopok, effektek, elszállás…

Pápai Zsanett koncertfelvételen:

A belépés ingyenes.

További információ: https://www.facebook.com/events/803893692992493/