Színlapon a világhálón zajló társkeresés. Az amerikai írónő romance.com című vígjátéka a internetes ismerkedés világába vezeti be a nézőt, ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek, elcsábulhat akár Nagyi is? A szerepeknek, az életkornak, a tetteknek csak a billentyű karakterszáma szabhat határt. Milyen titkolt vágyakat hoz elő belőlünk az anonim szerep a világhálón? Milyen a modern Rómeó és milyen Júlia? Mit mondasz magadról ki vagy és ki szeretnél lenni? Helyzetkomikumok, ahol fiatal színészek mellett Molnár Piroska és Jordán Tamás elragadó előadásával találkozhatunk.

_EDV0870_

Szerepek, kedvességek online és offline üzemmódban a Rózsavölgyi Szalonban. Kedves karakter ábrázolások egy a lányunokáját menedzselő Nagyitól ? Molnár Piroska ? egy idősödő Don Juanról, – Jordán Tamás – aki egy vendéglőben ábrándozik élete virtuális szerelméről ? és ezeket az kívánalmakat nem is fél megfogalmazni az online térben. A két idős félelmeit előtörnek , félnek a magánytól, az idő múlásától, míg látják a fiatalok veszett munkatempóját, a hozzájuk nem illő kapcsolatokat és a maguk módján átírják szeretteik életének forgatókönyvét.

Két korosodó ember, egy nő és férfi ismételt szárba szökkenését látjuk megelevenedni a Szalon színpadán. A monitor mögött minden lehetsz – 27 éves magas izmos úriember, hegymászó vagy épp tangó táncos ? , de mi lesz akkor, ha jön a randi? A nagy találkozás. Ekkor ugranak be a valóságosan fiatal ?dublörök? a lány unoka a jogával és vegaélet szemléletével megáldott vőlegényével és a fiatal vendéglős színésztanonc? a helyzet komikumok napjainkban is megélnek, sőt andalítanak és rávilágítanak az emberségre, az egymásra való odafigyelésre, a párkeresés és kiválasztás valós szempontjaira.

A vége bolondos happiend, ahol a mindenki a saját szerepében lesz majd hős Rómeo és boldog Júlia.

HINDI BROOKS

ROMANCE.COM

Szereplők:

Nora – MOLNÁR PIROSKA

Benny – JORDÁN TAMÁS

Terry – SIPOS VERA

Don – DOMOKOS ZSOLT

Jef – FORMÁN BÁLINT

_EDV1030_

Jelmez: CSELÉNYI NÓRA

Díszlet: ENYVVÁRI PÉTER

Fordító/dramaturg: RUTTKAY ZSÓFIA

Rendező: DICSŐ DÁNIEL

Rózsavölgyi Szalon bemutatója: HINDI BROOKS:

ROMANCE.COM

Bemutató: 2015. február 12.

Tibenszky Moni Lisa