fbpx

Regisztráció nélkül elérhető a Müpa médiatára

Az adventi időszakban regisztráció nélkül elérhető a Müpa médiatára, amely újabb, eddig nem látott koncertfelvételekkel bővült.

A Müpa számos podcast adása mellett elindult az ünnepi weboldal, amely hasznos ötleteket, programajánlatokat és szórakoztató tartalmakat rejt. Elkészíthetők az intézményhez kötődő hazai és nemzetközi sztárok, valamint az évad művészeinek kedvenc receptjei, így mindenki az asztalra varázsolhatja mások mellett Grecsó Krisztián, Fischer Ádám vagy épp Boldoczki Gábor trombitaművész, Varga Judit zeneszerző egy-egy kipróbált fogását. A Csináld magad! és a DIY dekorációs ötletek menüpontokban saját gyártású ajándékokhoz és újrahasznosított papírdíszek elkészítéséhez találhatnak kreatív útmutatókat.

Az Ünnepi kihívás – Művészek párbaja videósorozat epizódjaiban Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Vitáris Iván, Héra Barnabás és Springer Márton, Horti Lilla és Bretz Gábor, valamint Bognár Szilvia és Balogh Kálmán mérik össze tudásukat és ügyességüket tipikusan karácsonyi feladatokban.

A legkisebbeknek színezők készültek, a családoknak pedig filmeket ajánlanak.

Nyitókép: Gyémánt Bálint gitárművész és Harcsa Veronika énekesnő. Fotó forrása: Müpa

A rovat további cikkei