Szűcs Teri Célkereszt, vagy amit akartok címmel értelmezte újra Shakespeare Vízkereszt, vagy amit akartok című klasszikusát a Shakespeare/37 című online szériában.

A Célkereszt, vagy amit akartok című epizód premierjét június 2-án, szerdán 20:00 órától láthatja a közönség a webszínház oldalán. A főbb szerepekben Borbély Alexandrát, Döbrösi Laurát, Hirtling Istvánt, Rába Rolandot és Lábodi Ádámot láthatjuk. Az előadást a belvárosi Nanushka Flagship Store-ban forgatta a WebSzínház csapata.

„A Vízkeresztben egy lány fiúruhát vesz, beleszeret a munkaadójába, egy férfibe, aki szerelmes egy nőbe, aki viszont beleszeret a fiúruhás lányba, aki egyébként a férfinak is tetszik; és van még egy fiú a történetben, belé egy férfi szerelmes. A játék a gender körül forog, ami pont olyan, mint a színház – megalkotjuk a szerepeinket és mások alkotnak meg minket, egymás nemének társszerzői vagyunk. Mindenki vágyakozik valakire, aztán a kavarás és kavarodás után a vígjáték szabályai szerint a Vízkeresztben visszaáll a heteroszexuális rend és a nemek kétosztatú hierarchiája. Mi viszont célkeresztben vagyunk, változatosabb, mozgékonyabb és veszélyesebb világban.”

További információ itt érhető el, jegyek pedig itt vásárolhatók.

Nyitókép: Meister Natália Nóra