A gitárvirtuóz megannyi országot és közönséget hódított már meg játékával, most arra készül, hogy újra elvarázsolja szülővárosa közönségét is.

A fesztivál szeptember 9-én 18 órától a Beszterce téren folytatódik a Hiperkarma, majd Pély Barna és zenekarának koncertjével. Ugyancsak szeptember 9-én, de egy másik helyszínen, a József Attila Művelődési Központban 19 órától egy exkluzív programmal készülnek a jó borok és a jazz kedvelőinek: a Jazz GasztroeST keretében a legfinomabb mátrai borokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, valamint a „magyar Michael Bublé”, vagyis Gájer Bálint jazzkoncertjét élvezhetik.

Szeptember 10-én 17 órától a Fő téren folytatódik a salgótarjáni jazzfesztivál: érkezik előbb az Anna&Band, majd Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra.

A négynapos Jazz STation szeptember 11-én 11 órától a Jazz and more kórus gospelkoncertjével zárul a salgótarjáni Főplébánia-templomban.

A fesztivál programjai jelentős részben ingyenesek, jegyet kizárólag Snétberger Ferenc koncertjére, valamint a Jazz GasztroeSTre kell váltani. Részletek itt.

Nyitókép: Kleb Attila