Összesen közel 780 ezer forinttal díjazzák azokat az alkotókat, akik kreatív ötleteikkel elnyerik a zsűri tetszését az idei Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatra meghirdetett pályázatokon.

Itt az idő, hogy kulturális intézmények látogatói megragadják a pillanatot, megmutassák az élményt, a közösségi történeteket, amelyekre a művelődési házak sokszínű rendezvényei során bukkantak: a spot-, plakát- és fotópályázatot ezúttal is a Magyar Népművelők Egyesülete írta ki a 2020-as Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat részeként.

Február 14-e és 16-a között immár 14. alkalommal szervezik meg a Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozatot, melynek idei évi szlogenje a következő: Mindennap értéket adunk! A felhívásra várják az egyéni alkotók, illetve a közművelődési intézményekben dolgozó, azokhoz kötődő alkotókörök, alkotóműhelyek pályázatait.

A közművelődési intézmények február 4-ig csatlakozhatnak a Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozathoz. Ehhez nem kell mást tenniük, mint regisztrálni és feltölteni programjaikat ezen az oldalon.

A pályázat iránt érdeklődők három kategóriában indulhatnak, ezek részleteiről itt lehet tájékozódni.

Benyújtási határidő: 2020. február 10.