Alig fél órára Budapesttől csodálatos környezetben, közvetlenül a vízparton lépnek fel a legnagyobb hazai együttesek. A váci Duna-parton a Belga, a Punnany Massif, a Tankcsapda, az Ivan & the Parazol, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Quimby és még sokan mások várják a közönséget. De a VéNégy Fesztiválon láthatóak olyan csapatok is a környező országokból, amelyek hazájukban már ismertek és talán hamarosan egész Európát meghódítják. Érdemes tehát időben meghallgatni a szlovák Bad Karma Boys, a lengyel Lily Hates Roses vagy a cseh I Love You Honey Bunny zenéjét.

A látogatók napközben a Duna partján vagy a fesztiváltól pár száz méterre található strandon hűsölhetnek, hiszen a kemping jegy mellé strandbelépő is jár. Így a VéNégy az a fesztivál, amelynek saját medencéje van.

A július 5. és 8. között megrendezendő VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozón délutánonként pódiumbeszélgetések és cseh, lengyel, szlovák és magyar társulatok színházi előadásai mutatkoznak be, este pedig kezdetét veszik a koncertek és a hajnalig tartó bulik. A színházi előadásokra megváltott jegyekkel az aznap esti koncertek is ingyenesen látogathatók. A Dunakanyar legnagyobb fesztiváljának szervezői az alacsony jegyárakkal a fiatalokra is gondoltak, sőt a kempingjegy ára a vendéglátóhelyeken lefogyasztható lesz.

A fesztivál teljes programja annak hivatalos honlapján olvasható, ahol egyben a jegyek is megvásárolhatóak. További információért és hangulatkeltő tartalomért keresd a VéNégy Facebook-oldalát és YouTube-csatornáját!