MoBlow

A berlini Mo?Blow az egyik legizgalmasabb jazz-funk csapat a nemzetközi palettán, koncertjük garantáltan felrázza majd a kedélyeket. Búcsúturnéjuk keretében Magyarországra is ellátogatnak a hazai közönség legnagyobb örömére. A banda tagjai a turné után sem hagynak fel a zenéléssel, új, önálló projektekbe kezdenek.

?Az együttessel ez lesz az első látogatásunk Magyarországon. A fesztivál zenei palettájáról például már korábban ismertük Szakcsi-Lakatos Bélát és Dresch Mihályt. Bízunk benne, hogy új ismeretségeket is tudunk szerezni utunk során? ? árulta el Felix F. Falk szaxofonművész, a zenekar alapító tagja.

MoBlow-Pressefoto2-Felix-Zimmermann

Az augusztus 10-ei esten legutóbbi CD-jük, a Live in Berlin anyagából játszanak majd.

A Mo?Blow csaknem tízéves pályafutása során bejárta az egész világot, többek között Franciaországban, Kínában, Finnországban és Malajziában is megfordultak, Magyarországra különösen kíváncsiak. ?Már nagyon várjuk, hogy jobban megismerhessük ezt a gyönyörű országot, az embereket, a zenészeket. Magánnyaraláson már jártunk itt, de a bandával együtt teljesen más lesz, hiszen együtt oszthatjuk meg a zenénket a közönséggel? ? mondta Felix F. Falk.

Végh Nóra