Az előadás során domborzati átalakulásokban, absztrakt felszínképződmények mozgásában gyönyörködhetünk. Az élőben mozgatott vetített felületen kezdetben Naprendszerünk égitestei elevenednek meg, majd ahogy belefeledkezünk a hangkompozíció és a látvány poézisébe, úgy jutunk közelebb és közelebb emberi létünk mikrouniverzumához. Ehhez a háromdimenziós megjelenítéshez nem kell 3D-s szemüveg.

Egy hatszor négy és fél méteres, víztükörszerű textilre vetítenek felülről, a színészek, előadók ezt alulról mozdítják meg. Ezáltal a nézőnek olyan érzése támad, mintha felülről tekintene egy mozgó domborzatra. A hegyképződések, a felszín mozgása évmilliós nagyságrendben van felgyorsítva. A napkitörésektől indulnak el, különböző bolygókon haladnak egészen a Földig.  A darabban különböző hegyformálódásokat, vulkanikus képződéseket láthatunk, vagy például egy kráter becsapódását egy holdba.

Támogatók: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Balassi Intézet Collegium Hungaricum Berlin, Élőkép Színház

Forrás és további információ itt.