Júliusban és augusztusban rendezik meg Gödöllőn a Hangjegy Művészeti Fesztivált, amely a Szent István Campus belső díszudvarán várja látogatóit.

A patinás egyetemi épület és a csodálatos növényzet által körbeölelt szabadtéri színházban Mikó István, Földes László Hobo, Csányi Sándor, Vecsei H. Miklós, Hajdú Steve, Lengyel Tamás és a L’art pour l’art is színpadra lép.

A fesztivált kedden Sebestyén Márta népdalénekes, előadóművész, valamint Zsilák Olivér és Heizer Dominika artistaművész nyitja meg, majd a Talamba Ütőegyüttes és a Hot Jazz Band közös koncertje szerepel a programban.

A tervek szerint zenés irodalmi esttel lép fel Mácsai Pál és Huzella Péter, a két művész július 16-án Befogad és kitaszít a világ címmel adja elő Villon-estjét.

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián A Pál utcai fiúk című, Molnár Ferenc regénye nyomán készült zenés darabja a Pannon Várszínház produkciójaként látható a fesztiválon július 17-én.

Tudod, hogy nincs bocsánat címmel Földes László Hobo József Attila-estje július 22-én szerepel a műsoron, július 30-án pedig a Rózsavölgyi Szalon Kései találkozás című komédiájában Molnár Piroska és Jordán Tamás várja a közönséget.

Kökény Attila, a Swing a la Django, Burai Krisztián és Szabó Ádám közös estje július 28-án látható.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem díszudvarán zajló fesztiválról további információ a Hangjegyszínház oldalon érhető el.

Nyitókép: Mácsai Pál és Huzella Péter: Befogad és kitaszít a világ (Villon-est). Forrás: Port.hu