fbpx

Színművészhallgatók veszik birtokba a szentendrei utcákat

A szerelemről mesélnek végzős színművészeti egyetemisták Szentendrén. A különleges produkció ingyenesen megnézhető.

A Szeret, nem szeret előadás nyitánya a Főtéren lesz, majd a Chioggiai csetepaté következik a Bükkös-patak partján. Ezek után a nézők választhatnak, hogy a Vajda Múzeum varázsos kertjében a Szentivánéji álom néhány jelenetét vagy a Dunaparti Művelődési Ház retró környezetében a Körmagyar részleteit tekintik meg. Bármelyiket is választják, a szerzők, Goldoni, Shakespeare és Kornis, illetve a fiatalok rögtönzései garantálják a szórakozást.

A Szeret, nem szeret második részének helyszíne a városháza udvara, ahol a szerelmespárok egy talkshow keretében folytatják a történetet, slágerekkel, kuplékkal, Peller Anna műsorvezetésével és a közönség aktív közreműködésével.

Az egyedülálló produkció sok zenét, improvizációt tartalmaz, és a város bevonásával újítja fel a teátrum régi hagyományait. Az előadást az SZFE és a FreeSZFE hallgatói közösen alkotják meg Réthly Attila vezetésével.

A július 22-én és 23-án 18 órakor kezdődő előadások megtekintése ingyenes, csupán regisztrációt igényel a szentendreiteatrum.jegy.hu oldalon.

Nyitókép: az előadás próbája a Bükkös-patak partján. Forrás: Szentendrei Teátrum

A rovat további cikkei