F. Scott Fitzgerald A nagy Gatsby című kultikus regényének szereplői most a Víg színpadán is életre kelnek: a musical zenéjét Kovács Adrián komponálta, szövegkönyvét Vecsei H. Miklós, dalszövegeit pedig Vecsei H. Miklós és ifj. Vidnyánszky Attila írta, aki egyúttal az előadás rendezője is, főbb szerepekben Wunderlich Józseffel, Waskovics Andreával, Ember Márkkal, Szilágyi Csengéval és Ertl Zsomborral.

Börcsök Enikő a Honderűben
Fotó forrása: vigszinhaz.hu

Az új produkció fiatal alkotói Gatsby és Daisy szerelmén keresztül arra keresik a választ, hogy vajon valóban a körülöttünk lévő világ jelenti a valóságot, vagy csak egyetlen igaz pillanat van, amiért egész életünkben küzdenünk kell majd.

A Pesti Színház idei évadának első bemutatója: Spiró György Honderű című komédiája. Három, sokat megélt öregúr barátnőjüknél, Annamarinál találkozik, hogy egy becsületbeli ügy végére járjanak. A Valló Péter által rendezett előadásban Börcsök Enikőt, Kern Andrást, Lukács Sándort, Márton Andrást és Orosz Ákost láthatja a Pesti Színház közönsége péntektől.

A Vígszínház társulatának tagjaival szombaton, a Pozsonyi Pikniken is találkozhatnak az érdeklődők, majd a teátrum nyílt napján, a szeptember 14-ei Vígnapon számos programmal várják a látogatókat a Vígszínház épületében.