Szolnoki_Szigligeti_tarsulati_ules
Radó Denise és Kautzky Armand a nyitó társulati ülésen
Fotó forrása: szigligeti-szinhaz.hu

A következő évadban Lajtai Lajos-Békeffi István A régi nyár című művét Balázs Péter rendezésében láthatja a közönség. William Shakespeare Lóvátett lovagok című darabját Molnár László állítja színpadra.

 

Mikszáth Kálmán Szent Péter esernyője című művét Deres Péter színpadi adaptációjában Radó Denise rendezésében mutatják be. Thornton Wilder A mi kis városunk című darabját Pataki András állítja színpadra. Nóti Károly Nyitott ablak című zenés vígjátékát Balázs Péter rendezésében láthatja a közönség.

 

Charley_nenje
Jelenet a Charley nénje című előadásból
Fotó forrása: szigligeti-szinhaz.hu

A Szín-Mű-Hely kamaratermében Szakonyi Károly darabját Két nő és valaki címmel, Málnay Levente rendezésében mutatják be. Ősszel Camille munkacímen, Molnár Nikolett előadásában és rendezésében mutatnak be darabot. Áprilisban a Hamupipőke című mesét tűzik műsorra Jankovics Anna rendezésében.

 

A bérleten kívüli bemutatók között novemberben a Szín-Mű-Helyben középiskolások számára szerveznek programot, valamint a 7 nap című ifjúsági darab lesz látható vendégelőadásként.

 

Felújítják a Charley nénje, a Hárman a padon, a Tizenkét dühös ember, a Jövőre veled ugyanitt, a Spenót Panna és az Anconai szerelmesek című előadásokat, amelyekkel a színházon kívüli meghívásoknak is eleget tesznek.