fbpx

Utcán a Nemzeti színészei

A 2019/2020-as évad bemutatóit szeptember 2-től köztéri plakátokon, online és a print hirdetési felületeken új, egységes arculatú kreatív anyagokkal hirdeti a színház.

A kilenc plakáton a Rocco és fivérei, a Médeia, a Tartuffe, a Macskajáték, A vihar, A súgó, a Tizenhárom almafa, az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája, a Leánder és Lenszirom szereplői láthatóak az előadások hangulatára utaló beállításokkal.

A kampány célja az előadások bemutatásán túl a Nemzeti Színház művészeinek megjelenítése volt. A fotókat Rózsa Erika készítette.

Idei plakátkampányunkhoz tizenhat színművész állt modellt: Barta Ágnes, Berettyán Nándor, Bordás Roland, Szűcs Nelli (Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész), Trill Zsolt (Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész), Bánsági Ildikó (Kossuth- és Jászai Mari-díjas, a Nemzet Művésze), Udvaros Dorottya (Kossuth- és Jászai Mari-díjas), Horváth Lajos Ottó (Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész), Berettyán Sándor, Szabó Sebestyén László, Szarvas József (Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész), Rátóti Zoltán (Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész), Szász Júlia, Mészáros Martin, Katona Kinga, Nagy Márk.

Az elkészült plakátokat a Nemzeti Színház honlapjáról letölthetik a nézők, és háttérképként is használhatják azokat, valamint a közönségtalálkozókon dedikálják is őket a művészek.

Plakátvadászatra fel!

A Nemzeti Színház a plakátok megjelenésével egy időben ismét elindítja plakátvadász játékát.

Azok közözz, akik a közterületeken kihelyezett poszterekkel a háttérben fotót készítenek, és elküldik a pr@nemzetiszinhaz.hu email-címre, előadásonként két jegyet sorsolnak ki. Minél több plakátos fotót küld be valaki, annál nagyobb esélye van nyerni.

A rovat további cikkei