A járvány miatt félbeszakadt előző évad műsorára alapozó, ám új elemeket is tartalmazó szezont tervez ősztől az egri Gárdonyi Géza Színház.

Az első nagyszínpadi bemutató októberben A nagymama című vígjáték lesz Blaskó Balázs rendezésében. A folytatásban színre viszik A montmartre-i ibolya című operettet Halasi Imre rendezésében, a Pletykák című bohózatot Frigyesi András rendezésében, majd A fizikusok című komédiát Kiss József állítja színpadra. Sisi címmel romantikus táncjátékot mutat be Topolánszky Tamás koreográfiájával a színház GG Tánc Eger nevű tánctársulata. A nagyszínpadi premierek sorát jövő tavasszal az Aranyrandevú című romantikus retrokomédia zárja.

A gyerekeknek szóló előadások között a Babszem Jankó Gyermekszínházzal közösen mutatják be Grimm két mesejátékát: a Rigócsőr királyfit és A széttáncolt cipellőket. Emellett ugyancsak az említett együttműködés gyümölcseként láthatják a legifjabb nézők A rátóti csikótojás című népmesét.

A stúdiószínpadon ősszel újra megtartják az Egri Stúdiószínházi Táncfesztivált. Ezenkívül ott a Tikk-takk. bumm című musicalt és a Páratlan páros 2 Klikk! című komédiát láthatja majd a közönség.

A visszaváltott bérletek tulajdonosainak jelentkezését mielőbb várják, ha szeretnék korábbi helyüket megtartani, hiszen hétfőtől megnyitják a szabad bérletes helyek foglalásának lehetőségét. A vissza nem váltott bérletek a következő évadra változatlan feltételekkel érvényesek.

Kiemelt kép: Gárdonyi Géza Színház, A nagymama