hajnalban-delben-este-puskel
Hajnalban, délben, este
Fotó: Puskel Zsolt
A Zentai Magyar Kamaraszínház, a Zenthe Ferenc Színház és a Békéscsabai Jókai Színház mesejátéka is a magyar népmesék világát idéző történetet dolgoz fel. A Fővárosi Nagycirkusz animátorai mindhárom napon bepillantást adnak a cirkusz világába, a gyermekek ki is próbálhatják az artista mesterség kellékeit.

A felnőtteknek szóló programok szerda este indulnak egy beszélgetéssel, Cserhalmi György színművész és Szabó László, a Magyar Teátrumi Társaság titkára részvételével. Csütörtök délután Verebes Linda és Pindroch Csaba színművész színjátszó foglalkozást tart, este pedig Peter Quilter Mr. és Mrs. című komédiáját láthatja előadásukban a közönség.

41fodraszno_mathe_j
Fodrásznó

Péntek este a Fővárosi Nagycirkusz Radnóti Miklós szerelmi ciklusára épülő Férfi és Nő című előadása látható, amelyben összefonódik az artistaművészet a színművészettel, a szó és az ének a mozgással.

A Békéscsabai Jókai Színház Hajnalban, délben, este című előadását szombat este mutatja be. Dario Niccodemi vígjátéka két fiatal fordulatos szerelmi története.

A Magyar Teátrumi Társaság és a Zentai Magyar Kamaraszínház által szervezett fesztivál vasárnap este zárul a Nemzeti Színház Fodrásznő című produkciójával.

Forrás: MTI