A Hello Again február 28-án, a Jövőre, veled, ugyanitt március 6-án debütál a Pinceszínházban.

A tavasz a pillanatnyi testi vonzódást és a több évtizedre szóló lelki kötődés iránti vágyódást egyaránt felébresztheti bennünk. A Pinceszínház a rövid- és a hosszútávú egymás iránti áhítozást egyaránt színpadra állítja két tavaszi előadásában.

„Hát nem így vagyunk ezzel mind? Szomjazunk a szépségre, keresünk valamit, ami csillapíthatná ezt a szomjat és pontot tehetne a boldogságkeresésünk végére."

Arthur Schnitzler Körtánc című, örök érvényű férfi-nő története Michael John LaChiusa zenés átiratában születik újjá, izgalmas „légyott kördarabjában" a társadalom legkülönbözőbb rétegei találkoznak egymással. A magasztos szerelem pillanatnyi szükségletté aljasul, amelyben a csillapíthatatlan vágy árulássá, hazugsággá, csalódássá vagy éppen bosszúvággyá válik. A végeláthatatlan érzelmi és testi adok-veszek közepette pedig csak akkor nyerhet bárki, amikor a másik éppen mindent elveszít.

Márciusban mutatják be Vándor Évával és Kocsó Gáborral a Még egyszer, veled, ugyanitt című romantikus vígjátékot a Pinceszínházba. Bernard Slade nagy sikerű darabjának, a Jövőre, veled, ugyanitt folytatását Gulyás Hermann Sándor állítja színpadra. A történetben Doris és George érett kori, évente egyszeri találkozásaiba leshetünk be.