fbpx

Tíz hét, 50 program a Városmajorban

Július 12. és szeptember 19. között színházi előadásokkal, bemutatóval, jótékonysági esttel, musicallel, valamint a klasszikus koncertek mellett jazz-, világzenei és crossover koncertekkel várják a közönséget, továbbá gyerekszínházi előadások színesítik a programot.

Az Orlai Produkciós Iroda a Valódi hamisítvány, a Kaktuszvirág és az Egy apró kérés című produkciók mellett a Hogy szeret a másik budapesti premierjével és egy kortárs magyar darab, az elmúlt hónapok eseményeire reflektáló Határátlépések ősbemutatójával szerepel a kínálatban. A Rózsavölgyi Szalon az Amazonok Három év múlva, a Romance.com és a Végszó című produkciókkal érkezik.

Saját bemutatóként Rejtő Jenő A tizennégy karátos autó című művét viszik színre Keresztes Tamás rendezésében. A TRIP és a Városmajori Szabadtéri Színház produkciójához a Budapest Bár zenészei írtak dalokat.

Az eddigi hagyományt követve szombaton délelőttönként gyerekelőadások láthatók, esténként pedig koncertekkel várják a közönséget, augusztus 24. és szeptember 11. között pedig megrendezik a Városmajori Színházi Szemlét.

A színházi szakma megsegítésére jótékonysági estet szerveznek. Augusztus 16-án tartják meg az Összefogás Gálát, amelyre több mint kétszázan jelentkeztek részvételi vagy segítő szándékkal. A délután kezdődő produkciót Harangi Mária rendezi.

További információ a programokról a www.szabadter.hu oldalon érhető el.

Kiemelt fotó: Valódi hamisítvány / Orlai Produkciós Iroda

A rovat további cikkei