central_elocsarnok_horvathjudit_net_8983_600x414.png
Sok színes és izgalmas színházi programmal vár születésnapján a Centrál Színház

A Centrál Színház szülinapi buliját szeptember 16-án, vasárnap, 15:30-kor a Révay utcában felállított színpadon az Ájlávjú színészei nyitják meg, majd 16:30-tól Bereczki Zoltán ad koncertet. Ezt követően 18:00-tól a nagysikerű Hét boszorka című zenés darabot eleveníti fel Horgas Eszterrel és zenekarával Ágoston Katalin, Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann és Gats Éva, majd 20 órakor a Harmadik figyelmeztetés nevű színészzenekar koncertezik, melynek tagjai Gémes Antos, Fillár István, Cserna Antal, Wagner-Puskás Péter, László Zsolt és Pethő Gergő.

Eközben a Nagyszínpadon 16 órától Liptai Claudia beszélget Básti Julival, Nagy-Kálózy Eszterrel, Rada Bálinttal, Rudolf Péterrel és Szikszai Rémusszal, majd 17:15-től Pokorny Liával, Bereczki Zoltánnal, Puskás Tamással és Schmied Zoltánnal. Végül 19 órakor a Sok hűhó semmiért színészei tartanak interaktív improvizációs játékot. Ezzel párhuzamosan a Kisszínpadon 17:45-kor Papp János vezeti be a közönséget a szinkronizálás rejtelmeibe, 19:45 órakor pedig Borbás Gabi tart beszédtechnika-órát.


buszkeseg_fekvo_k_600x400.png
A Büszkeség és balítélet című darabot is műsorra tűzi a Centrál Színház

Az érdeklődők a kulisszák mögé is bekukkanthatnak vagy megnézhetik az elmúlt 10 év legemlékezetesebb pillanatait bemutató kiállítást. Ennek kapcsán Puskás Tamás, a színház igazgatója elmondta: ?A Centrál Színház ma Budapest egyik legkedveltebb teátruma. Az intézményt csődközeli állapotából és szakmai számkivetettségéből hosszú évek kitartó munkája vezette el jelenlegi sikereihez. Hálás vagyok azoknak a nagyszerű kollégáknak, akik mellénk szegődtek és a közönségünknek, hogy bíztak bennünk!?

A Centrál Színház ? melynek társulatához idén szerződött Nagy-Kálózy Eszter és Sztarenki Dóra ? négy új bemutatóval várja ebben az évadban a nézőket. Elsőként szeptember 14-én Ujj Mészáros Károly rendezésében, Balsai Móni és Schmied Zoltán főszereplésével a világirodalom egyik legszebb és máig legnépszerűbb szerelmes regényét, a Büszkeség és balítéletet mutatja be a színház, december 14-én David Lindsay-Abaire Tökéletlenek című darabját viszik színpadra Szikszai Rémusz, Pokorny Lia, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter főszereplésével. Ödön von Horváth Kasimir és Karoline című művét Alföldi Róbert rendezi majd 2019. január elején, a főszerepekben Bata Évát, Stohl Andrást és Varjú Kálmánt láthatjuk, jövő márciusban pedig Nina Raine Nemek és igenek című darabját mutatja be a színház Puskás Tamás rendezésében, Bata Éva és Lengyel Tamás főszereplésével.


41085385_2280543121975308_8639868594747867136_n_600x600.png
Az új évad rendezőiFotó: Centrál Színház Facebook-oldala

További információ a Centrál Színház hivatalos honlapján, illetve Facebook-oldalán található.