fbpx

Több mint száz inspiráló enteriőr a S/alon Budapest lakástrend-kiállításon

Több mint száz inspiráló enteriőr várja a közönséget a S/alon Budapest lakástrend-kiállításon péntektől vasárnapig a Budapest Arénában.

A koronavírus-járvány miatti másfél éves szünet után rendezik meg ismét a nagyszabású kiállítást, amelyen a legújabb lakberendezési trendeket és a legfrissebb hazai dizájndarabokat ismerheti meg a közönség. 

Az esemény vendégországa Csehország. Az ország számos tervezőjét bemutatják majd, de dán, francia és olasz dizájnerek is érkeznek a helyszínre. 

Idén a fenntarthatóság minden eddiginél fontosabb szerepet kap, és a témában több termékkel, köztük számos újdonsággal találkozhatunk. Ki lehet próbálni a legújabb bútorokat, de megismerhetjük az elkövetkezendő évek népszerű szőnyeg-, tapéta- és falfestéktextúráit is. 

A pénteki nyitónapon debütál Anna Amélie magyar tervező első lakásdekoráció-kollekciója, emellett bemutatkozik a Nubu divatmárka is. Mindezek mellett a látogatókat kávézó, bor- és pezsgőbár is várja, az egész napos zenei aláfestést pedig élő DJ-szett adja.

Nyitókép: The Blueprint. Fotó: S/alon/Artitect/Gosztom Gergő

A rovat további cikkei