Három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban koncertekkel, humoresttel, neves szakemberek előadásaival, színházi produkciókkal várják a nézőket.

A Nagyszínpadon augusztus 19-én az István, a király rockopera koncertváltozatát láthatják Feke Pál, Dolhai Attila, Novák Péter és még számos kiváló szólista előadásában. Rúzsa Magdi augusztus 22-én az ismert slágerek mellett az Aduász című albumáról is előad dalokat. Augusztus 29-én A Pál utcai fiúk története elevenedik meg a színpadon Dés László-Geszti Péter szerzőpáros slágereivel, a Pannon Várszínház előadásában. Hadházi László pedig Megyünk a levesbe címmel ad önálló estet.

Rúzsa Magdi

Bereczki Zoltán akusztikus koncertjével érkezik augusztus 14-én a Teátrumba. Tompos Kátya, Takács Nikolas és a Jazzical Trio többek között hajdani táncdalfesztiválok sikergyárosait, legendás filmslágerek komponistáit és a hatvanas évekbeli zenés játékok alkotóit idézik meg augusztus 17-én. Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus segít megérteni, hogy vajon mi határozza meg sorsunkat, Prof. Dr. Papp Lajos pedig a mentális egészségtudatosságról tart előadást.

Illúzió Mesterei

Az Illúzió Mesterei megújult műsorral térnek vissza Tokajba augusztus 16-án a Paulay Ede Színházba. Augusztus 19-én Tokajban is látható a Boeing Boeing Leszállás Párizsban című előadás. Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó szeptember 26-án pedig az együttélésünk harmóniáját biztosító viselkedési szabályokról tart izgalmas előadást.

Augusztus 29-én a Katlan Classic Party-n Cooky pörgeti a lemezjátszót, felcsendülnek a legnagyobb slágerek és egy fergeteges diszkó keretében együtt búcsúztathatjuk az idei nyarat.

Nyitókép: A Pál utcai fiúk, a Pannon Várszínház előadása