Mivel a békéscsabai színházat három hónapra energiatakarékossági okokból be kell zárni, az arra az időszakra tervezett bemutatókat a teátrum az általa működtetett szentesi Tóth József Színház és Vigadóban mutatja be.

A békéscsabai közgyűlés döntése értelmében december 20. és március 31. között a színházban csak próbákat lehet tartani, előadásokat nem. A Jókai Színház által működtetett szentesi Tóth József Színház és Vigadó azonban nem zár be a téli hónapokban. Így azokat az előadásokat, amelyek egyébként benne vannak az ottani bérletrendszerben, el tudják Szentesen játszani.

Január 26-án tervezik bemutatni Szentesen Gogol Revizor című komédiáját; február elején a Lady Oscar című francia bohózatot és a Hétalvó című japán népmese alapján Naplopó címmel készülő zenés gyerekdarabot.

Február közepén kezdődnek az Országúton című Fellini-film színpadi adaptációjának, valamint az Égig érő fa című magyar népmeséből készült gyerekdarabnak a próbái. Az előadásokat március közepén és végén mutatják be Szentesen.

Az évad utolsó premierje egy Agatha Christie-krimi lesz, amelybe ismét visszatér Felkai Eszter színésznő. Azt májusban már Békéscsabán mutatják be a tervek szerint.

Nyitókép: a szentesi Tóth József Színház és Vigadó nézőtere