fbpx

Turnén a Grund vígszínházi fiúzenekar

Legközelebb szombaton a zsámbéki Zichy-kastély kertjében adnak koncertet.

Idén nyáron a zenekar turnéja a Vígszínházban indult június 2-án, majd július 2-án Alsóörsön hallhatta őket a közönség. Ezen a nyáron a továbbiakban Budapesthez közel még Zsámbékon hallgathatják meg a legendás bandát az érdeklődők július 16-án, majd a turné Balatonbogláron zárul július 23-án. 

A Zsámbéki Nyári Színház meghívására a Zichy-kastély ősfás kertjében lépnek színpadra. Igazi örömzene ez öt remek művésztől, akik egészen különleges kapcsolatot hoznak létre színpad és nézőtér között, az általuk játszott dalokban valóban közösség születik.

2017-ben alakult a Grund vígszínházi fiúzenekar, amelynek tagjai mindannyian a Dés–Geszti–Grecsó: A Pál utcai fiúk című, nagy sikerű zenés játék vígszínházi ősbemutatójának szereplői: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla. A zenekar az első koncertjét a Vígszínház 121. születésnapján adta, azóta járják az ország nyári színpadait és fesztiváljait, repertoárjuk pedig egyre bővül: A Pál utcai fiúk számai mellett több legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser-dal és természetesen néhány kedvenc a hazai és a külföldi klasszikus rock világából is elhangzik a koncerteken, amiknek hangulata semmihez nem fogható.

A Zsámbéki Nyári Színház további előadásairól részletek itt.

Nyitókép: A Grund – vígszínházi fiúzenekar

A rovat további cikkei