Újabb partnerekkel bővült az ÉnBudapestem applikáció. A regisztráltak már kedvezményesen válthatnak jegyet az Örkény Színházba, a Katona József Színházba, a Pesti Vigadóba és a Danubia Zenekar koncertjeire is.

Az ÉnBudapestem applikáció célja, hogy újra felfedezhetővé tegyék Budapestet. A fővárosi lakcímkártyával rendelkezők azonnal értesülhetnek az aktuális programokról és hírekről, emellett kedvezményesen élvezhetik a csatlakozó partnerek szolgáltatásait.

Az Örkény és a Katona József Színház pénztárában az applikáció felmutatásával havi egyszer 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak jegyet egy-egy megjelölt előadásra, a fővárosi mozik és a kertmozik 10 darab 20%-os árengedményt adnak az app felhasználóinak. A Pesti Vigadó 10%-os kedvezményt ad programjaira, a Danubia Zenekar is 10%-ot enged a koncertjegyből.

A Csíki Söröző és Étterem a Mechwart ligetnél 15%-os kedvezményt ad a végösszegből. A Zwack Unicum Házba is érdemes ellátogatni, hiszen az ÉnBudapestem appal 20%-ot spórolhatnak a felhasználók. A fővárosi intézmények sora is bővült, a Fővárosi Állat- és Növénykert 5% kedvezményt enged a felnőtt jegyből. Az alkalmazás ingyenes, csupán egy fővárosi lakcímkártya szükséges a regisztrációhoz.

Nyitókép forrása: Budapest Brand