A Budapest Park a metal/rock vonalra erősít rá: június 19-én az A Day To Remember, szeptember 30-án a Three Days Grace lép fel.

Az újonnan bejelentett produkciók mellett a keményebb műfajok képviselői közül érkezik a Deftones, Billy Idol, a Nick Mason’s Saucerful of Secrets, a Billy Talent, a Black Veil Brides, a My Chemical Romance és a Rise Against is.

A 2003-ban Floridában alakult A Day To Remember a legkülönfélébb stílusok határait feszegetve vegyíti a rockot, a punkot, a hardcore-t, a metált, és mindezt popos ízzel fűszerezik. A szcéna egyik legismertebb underground zenekarává nőtték ki magukat, dalaik közel egymilliárd lejátszással állnak a különböző streaming felületeken, útjukat pedig telt házas arénakoncertek fémjelzik. Tavaly jelent meg legutóbbi albumuk You’re Welcome címmel. A floridai csapat tehát mindenképpen változatos, de elsősorban a rockból és metálból merítő műsorral áll 2022. június 19-én a Budapest Park színpadára.

Szintén a Park kemény zenés felhozatalát erősíti a Three Days Grace, akik 2019-es magyarországi koncertjük után térnek vissza. Első nagylemezük 2003-ban jelent meg, ami azonnal platina minősítést ért el Amerikában, illetve a Billboard 200-as listáján is előkelő helyen szerepelt. Legutóbb 2018-ban jelentkeztek úgy nagylemezzel. Nemrég jelentették be, hogy új stúdióanyaguk, az Explosions május 16-án jelenik meg. A zenekar 2022. szeptember 30-án érkezik a Budapest Parkba.

Nyitókép: Three Days Grace. Fotó: Budapest Park/Jeff Forney