November 15-én a Kecskemét City Balett tagjai a Recirquel Újcirkusz Társulat meghívott előadó-művészeivel lépnek fel. A Mutatvány de la danse címet viselő, az újcirkuszt és a balettszínházat ötvöző produkcióban megtalálható az akrobatika, a művészi performansz és vizuális show is.  A rendező-koreográfus Barta Dóra. 

November 16-án a Szerednyey Béla által rendezett Társasjáték New Yorkban című komédia kerül színre a Kelemen László Kamaraszínházban.

Állami áruház
Fotó: Bús Csaba

Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című filmjének színpadi változatát a Ruszt József Stúdió Színházban mutatják be december 5-én. A premiert követően december 27-én, 28-án és 29-én is színpadra kerül a Réczei Tamás rendezte darab. Az eredetileg két szereplőre írt játékot négy színészre osztva láthatja a közönség. Marianne szerepében Danyi Judit és Réti Nóra látható, Johant Pál Attila és Farkas Ádám alakítja.    

A 2019-es szilveszter estét az Illatszertár című romantikus komédiával várja a teátrum. Az ismert darabot a kecskeméti közönség a Mohácsi testvérek továbbgondolt változatában láthatja majd, Mohácsi János rendezésében. A főbb szerepekben Kocsis Pál, Adorjáni Bálint, Decsi Edit és Kőszegi Ákos tűnik fel.    

Az idei karácsonyi színházi bérlet az Illatszertár, a Társasjáték New Yorkban és a többszörös díjas Állami áruház című retro operett hármas kombinációját tartalmazza.