A színház melletti Déryné közben szombaton 13 órától 18 óráig tartó rendezvényen bemutatják a közönségnek a József Attila Színház társulatát. Az utcabált Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója nyitja meg.

A közönség többek között részleteket láthat az októberi bemutatóból, a Szibériai csárdás című darabból Lábodi Ádám, Zöld Csaba, Fila Balázs, Chajnóczki Balázs, Horváth Sebestyén Sándor, Lukács Dániel, Fekete Gábor, Schlanger András és Tóth Tibor fellépésével, Kéménczy Antal zongorakíséretével.

Musicalegyveleg címmel a Macskafogó, a 9-től 5-ig és a Valami bűzlik című musicalekből hangzanak el részletek. Versek színészeinktől címmel Cseh Tamás-dalokat ad elő Fekete Gábor és Lábodi Ádám. Békeidők dalai címmel pedig az Egy szoknya, egy nadrág című zenés vígjáték zeneszámait is előadják a színház művészei.

A kávézóban filmvetítést szerveznek és Horváth Péterrel tartanak beszélgetést. A kiállítóteremben 3 időpontban tekinthető meg a Valami bűzlik című kiállítás csoportosan.

A gyerekprogramok között mesekoncert, tánctanítás, kézműves-foglalkozás, ugrálóvár, pecsétgyűjtő állomások, aszfaltrajzolás és Muki bohóc is várja a látogatókat.

Felnőttek számára is szerveznek tánctanítást Horváth Ádám és Tonhaizer Tünde táncművésszel, majd az Alcor zenekar koncertje zárja a programot.

A belépés minden programra ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött.

Nyitókép: a József Attila Színház Facebook-oldala