fbpx

Vágod? – Ősszel indul az NTGN vágóképzése

Vágod? Ha még nem, de szeretnéd, és a tudásodat a médiában kamatoztatnád, itt a remek alkalom, hogy profi vágó váljon belőled. A Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. (NTGN) ősszel indítja el legújabb, gyakorlati foglalkozásokra épülő AVID vágó képzését.

A színvonalas médiaszakmai munkára való alkalmasság és tudás megszerzésének leghatékonyabb módja az egyéni tehetséggondozásra épülő felkészítés. Erre a módszertani alapra épül a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. minden programja, így az AVID vágó képzése is.

A médiaszakmai háttérmunkák közül a televíziós műsorok vágására koncentrál a Nemzeti Tehetséggondozó Nonprofit Kft. AVID vágó programja. A televíziózásban használatos programok közül az AVID rendszert választották a funkciók gazdagsága és felhasználóbarát technológiai háttere miatt. Az AVID program kezelését kizárólag a gyakorlatban lehet elsajátítani, így az AVID vágó tehetséggondozási program a kezdetektől a gyakorlati foglalkozásokra épít. Az NTGN alkotóbázisán tíz AVID vágóállomással várják a televíziósvágó-szakma iránt érdeklődő fiatalokat. A képzés kapcsolódik televíziós és operatőr programjukhoz is: közös forgatási gyakorlatokat szerveznek, amelyekben a különböző programok résztvevői stábokban dolgozhatnak együtt az anyag előkészítésétől az utómunkáig.

Az AVID vágó program időtartama 12 hónap, az átlagos csoportlétszám 8-10 fő. Jelentkezés és további információ itt elérhető.

A rovat további cikkei