A frissen bejelentett harminc fellépővel erősödik az underground vonal, de új helyre kerül a főbejárat, és változik a nagyszínpad helyszíne is az idén július 3-tól 6-ig Zamárdiban megrendezendő elektronikus zenei fesztiválon.

Balaton Sound
Forrás: Balaton Sound

„Tisztán látható az a törekvésünk, hogy az elektronikus zenei színtér széles választékából meríthessenek a Heineken Balaton Sound látogatói” – idézik a szervezők a közleményben Filutás Annát, a fesztivál projektvezetőjét, aki elmondta, a beach fesztiválon ugyanúgy helyet kap a mainstream elektronikus zenei élvonal, mint az underground elektronika legjobbjai, így a most bejelentett nevekkel jelentősen erősödik az egyre népszerűbb hard techno és hardstyle előadók sora is.

Érkezik az egyik legaktuálisabb női DJ, a belga Amelie Lens, fellép Adam Beyer is, aki évtizedek óta kiemelkedő előadója a techno-szcénának, de itt lesz a zenetörténet legnagyobb globális streamingjét produkáló MEDUZA, valamint Maceo Plex, a TOP 100-ban helyet foglaló kubai-amerikai DJ. Fellép a Vintage Culture, és élő produkcióval érkezik Stephan Bodzin, a hard techno vonalat erősíti a korábban bejelentett Nico Moreno mellett 999999999, Sara Landry és az újgenerációs francia DJ, Trym.

Mint a közlemény jelzi, több változás várja a látogatókat. Új helyre kerül a főbejárat, változik a nagyszínpad helyszíne, de továbbra is a fesztivál része az egy kilométer hosszú partszakasz.

A részletes fellépőlista itt olvasható.