fbpx

Várjon Dénes zongoraestje

A Kossuth-díjas Várjon Dénes szólóestjével folytatódik az MVM Koncertek – A Zongora-sorozat április 20-án a Zeneakadémia Nagytermében.

A koncertet eredetileg 2020 márciusában hirdették meg, de sajnos a világjárvány miatt nézők személyesen az idei évre halasztott zongoraesten sem lehetnek jelen. A live streaming módon közvetített koncertre online jegyek vásárolhatók itt.

Az elmaradt és elhalasztott koncertek kárpótlásaként a korábban bármelyik MVM Koncertek-sorozatra bérleteket vagy szólójegyeket vásárlók díjmentesen nézhetik és hallgathatják meg a koncertet az itt található kérdőív kitöltésével. Az ingyenes kuponkódra az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen lehet közvetlenül is jelentkezni. Az ingyenes csatlakozást biztosító kérdőív kitöltésének határideje április 18. (vasárnap) 23 óra.

Várjon Dénes játékában egyszerre ötvöződnek az interpretáció szellemi távlatai, a szenvedély és a technikai bravúr. Ez ritka párosítás, amely csak a legnagyobb művészeknek adatik meg. Várjon Dénes 2019-ben Es war einmal című lemezével elnyerte a világ vezető, független hanglemezszakmai díját. Sokszínű repertoárja a klasszikusoktól egészen a kortársig terjed. Áprilisi koncertjére Beethoven-, Schumann- és Liszt-műveket válogatott.

A rovat további cikkei