Augusztus 20-án a Várkert Bazár főbejáratához látogatók részt vehetnek a díjtalanul megtekinthető egész napos ünnepi rendezvényen, amelynek keretében délelőtt 10.00 órakor felvágják Magyarország Tortáját, míg a bejárat előtti, forgalomtól elzárt útszakasz a Magyar Ízek Utcájának ad otthont. A nap folyamán 11.00 órától fellép a Kolompos zenekar, 13.30-tól játékos gyermekprogram indul a Buborék együttessel, a nap végéhez közeledve pedig olyan méltán népszerű zenekarok adnak koncertet, mint a Hot Jazz Band, az Irie Maffia és a Csík Zenekar.

Augusztus 23-án szintén az idilli szépségű Várkert Bazár ad otthont a KLASSZ a pARTon rendezvénysorozatot záró zongoraestnek Ching-Yun Hu és Érdi Tamás zongoraművészek gyertyafényes koncertjével. A KLASSZ a pARTon eddigi koncerthelyszínei ? Balatonfüred, Alsóörs, Csopak és Paloznak ? a balatoni táj jellegzetes finomságait hozzák el a Duna-parti közönségnek, hogy ne csak zeneileg, de gasztronómiailag is méltó befejezését nyújthassák a nagyszabású nyári rendezvénysorozatnak.

varkert

Augusztus 26-án a Szárazárok színpadon lép fel Minimyst, az énekes, dalszerző és producer, aki stílusának meghatározásaként a ?down pop? elnevezést használja, amely a 80-as évek szövegcentrikus, új hullámos, mélyebb tónusú zenéinek hangulatára és az egyes dalok tánczenéig nyújtózó lendületességére utal. Akusztikus jellegű műsoruk ? Budapesten egyetlen alkalommal ? a Várkert Bazárban már augusztus 26-án este 19.30-tól is hallhatja a közönség. Sztárvendég: Kozma Orsi.

A programokról részletesen a http://www.varkertbazar.hu/hu/programok oldalon lehet olvasni.

Fotó: Csákvári Zsigmond