fbpx

Vasárnap tartja évadnyitó programját a Vojtina Bábszínház

Tematikus szigetekkel, hozzájuk kapcsolódó játékokkal és meglepetésekkel várja az érdeklődőket évadnyitó programján a debreceni Vojtina Bábszínház vasárnap délelőtt a Nagytemplom mögötti Emlékkertben.

A Vojtina Bábszínház 47. évadát elindító „kapunyitó napon” délelőtt 10 órakor Az okos lány története lesz látható a Ládafia Bábszínház előadásában, a többi programnak pedig nyolc tematikus sziget ad otthont a debreceni Emlékkertben.

A rendezvényre már kaphatók a kedvezményes, elővételes jegyek, de a helyszínen is lehet majd belépőt vásárolni. Eső esetén a programokat a bábszínházban tartják meg. A teátrum a 2022/2023-as évadról szólva közölte, hogy a színházteremben szeptemberben a Hoppláda, novemberben A halász meg a nagyravágyó felesége, 2023. február–márciusban a Mese a madárfészekről, április–májusban pedig a Vitéz László – malombonyodalom című előadást mutatják be, miközben további öt produkciót tartanak műsoron.

A kamaraszínpadon a novembertől látható, Állatbarátságok című előadás mellett további öt produkció marad repertoáron, ezenfelül a teátrumban bölcsőszínház, ovis foglalkoztató, rítusjátékok, színházi nevelési előadások, bábos tréningek, témanapok, kurzusok, kiállítások és egyéb programok is várják a közönséget az évad során.

A nyitókép egy korábbi előadáson készült. Forrás: Vojtina Bábszínház

A rovat további cikkei